Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada României în Regatul Unit face precizări despre atentatul din Londra

atentat londra

Cel puţin două persoane au murit în urma atacului terorist care a avut loc miercuri în apropiere de sediul Parlamentului britanic, potrivit unor surse citate de postul Sky News.

Un comandant din cadrul Scotland Yard a declarat într-o scurtă informare de presă că "există mai multe persoane rănite în incident, inclusiv poliţişti", dar nu a furnizat mai multe detalii.

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord are în atenţie incidentul produs în apropiere de Podul Westminster din Londra şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru obţinerea unor informaţii suplimentare referitoare la circumstanțele producerii acestuia şi a cetăţeniei victimelor.

Potrivit datelor obţinute până în prezent, nu există informații cu privire la existența unor cetăţeni români printre victime.

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord monitorizează evoluţia situaţiei, menţine legătura cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.