Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada României la Kiev și-a reluat sâmbătă activitatea

bogdan aurescu

Ambasada României la Kiev și-a reluat sâmbătă activitatea, a anunțat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. „Mă bucur să anunț că începând de astăzi Ambasada României la Kiev și-a reluat activitatea”, a scris sâmbătă pe Twitter Bogdan Aurescu. Acesta suține că România este pe deplin alături de partenerul său Ucraina în lupta sa curajoasă pentru libertate, scrie Mediafax.

Citește și: Serghei Lavrov a băgat în ședință fulger experții în Apărare, după ce a acuzat UE că a devenit agresivă: discuții despre Ucraina

Ministrul de Externe anunța încă de la începutul lunii mai intenția de redeschidere a Ambasadei României din Kiev. El a spus că tot personalul ambasadei a lucrat în continuare, chiar dacă a fost relocat la București. „I-am inclus în task force-ul care a fost activat la momentul în care a început conflictul pe 24 februarie și au lucrat împreună cu colegii mei din acest Task Force, ținând legătura cu autoritățile ucrainene, cu comunitatea românească din Ucraina.... Prin urmare, am încercat să compensăm această absență pe teren”, a spus Aurescu, la începutul lunii, la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.