Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Suediei schimbă 'clientul' politic: Șeful CJ Iași, Costel Alexe, ironizat pentru episodul cu limba engleză

huffingtonpost.com
glume bancuri

PNL începe să devină ținta ironiilor Ambasadei Suediei, după ce 'clientul' prefarat al suedezilor a fost, în ultimii ani, PSD-ul condus de Liviu Dragnea.

Preşedintele CJ Iasi, fostul ministru Costel Alexe (PNL), s-a bâlbâit miercuri când le citea consilierilor județeni, de pe foaie, numele în engleză al unei asociații în care CJ Iași este membru fondator. Liderul PNL Iaşi s-a încurcat la denumirea asociației, așa că a prescurtat numele spunând „Bam bam bam”.

Ambasada Suediei la București a postat pe pagina sa de Facebook, joi, următorul mesaj: „Din meniul de prânz al ambasadei: pizza cu banane, curry, brânză și stafide, alune, BAM BAM, stiți voi”.

Vezi și: VIDEO - Costel Alexe, fost ministru, citește în engleză: 'Bam bam bam'

Ironiile la adresa PSD

Ambasada Danemarcei în România a publicat "prognoza meteo" pentru lunea după alegerile europarlamentare când Liviu Dragnea avea să-și afle sentința.

"Casual Friday

- Care-i prognoza?

- Va fi o duminică fierbinte.

- Şi după?

- Posibil să fie mai răcoare", a fost mesajul publicat de Ambasada Danemarcei în România.

De asemenea, Ambasada Suediei la Bucureşti a postat în 2018, pe pagina sa de Facebook, povestea regelui suedez Gustav al III-lea, care a fost victima unei tentative de asasinare la un bal mascat în 1792. Mesajul instituţiei diplomatice era la scurt timp după ce Liviu Dragnea revenise asupra declaraţiilor potrivit cărora patru indivizi străini ar fi încercat să îl omoare.

”Cinci conspiratori şi o încercare de asasinare la operă. Da, s-a întâmplat pe 16 martie 1792 la un bal mascat organizat la Opera Regală din Stockholm de regele suedez Gustav al III-lea. La scurt timp după ce şi-a făcut apariţia la bal, Gustav al III-lea a fost înconjurat de cinci membri ai aristocraţiei şi împuşcat, rănile provocându-i moartea câteva zile mai târziu", se arăta în postarea instituţiei diplomatice.

De asemenea, plăcuța de înmatriculare cu numărul 'M..E PSD' a fost emisă de autoritățile din Suedia.

Maria Grapini, fost europarlamentar PSD, a intrat și ea în vizorul suedezilor.

"Salutări din Kise Leff!

Începând de luni, programul nostru de lucru cu publicul este de luni până joi, în intervalul 10:00–12:00", a fost mesajul publicat, miercuri, pe Facebook de Ambasada Suediei din Bucureşti. Postarea vine după ce Maria Grapini a scris, în urmă cu o zi, pe Facebook, un mesaj în care a creat un nou oraș în Israel: ”Seară bună din Tela Viv", referindu-se la orașul israelian Tel Aviv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.