Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasador polonez îl ia peste picior pe Zelenski: Nimeni nu lansează o rachetă scumpă pentru un hambar

atac rachete rusesti polonia

Ambasadorul Poloniei în Bulgaria, Maciej Szymanski, a declarat pentru postul bTV de la Sofia că ancheta privind racheta căzută pe teritoriul țării sale arată în acest moment că este cel mai probabil un accident și a avut loc întâmplător. Potrivit spuselor sale, „nu există nicio intenție ca o țară terță să atace Polonia”.

Reprezentanți NATO au exprimat ieri o opinie similară. S-a descoperit că racheta care a ucis două persoane este din apărarea antiaeriană a Ucrainei. Potrivit versiunii inițiale, acesta a fost lansată de armata ucraineană într-un moment în care apărarea antiaeriană a răspuns la atacurile masive ale Rusiei asupra orașelor ucrainene, relateaza Dnevnik preluat de Rador.

„Încă nu se știu multe despre acest caz, dar cu siguranță nimeni nu lansează o rachetă scumpă pentru a distruge un hambar”, a spus ambasadorul Szymanski, adăugând că rachetele rusești au zburat foarte aproape de granița poloneză. El a mai adăugat că Polonia își consolidează apărarea antiaeriană prin începerea instalării sistemelor americane Patriot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.