Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorii a șapte state UE, luați peste picior după avertismentul transmis României: 'MM...ggg....îîî...hî...Lucrurile sunt cât se poate de clare'

UE Uniunea europeana

Ambasadorii a șapte state UE și-au exprimat îngrijorarea legată de modificările aduse legilor Justiției în România. Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, nu a mai stat pe gânduri și a comentat în stilul său caracteristic avertismentul ambasadorilor.

„Ambasadorii Belgiei, Danemarcei, Finlandei, Franței, Germaniei, Olandei și Suediei în România au explicat - ca de obicei - concret și în detaliu care este problema cu Legile Justiției. Ei au zis că: "MM...ggg....îîî...hî...". Însă argumentele devastatoare au fost prezentate abia în concluziile comunicatului comun: "ă-î-Gă-Gî...ă...î...grî...HîîîH...!".

Vești bune pentru angajații unei companii românești: Va suporta transferul contribuţiilor sociale și va crește salariul brut

Interesant este faptul că Rareș Bogdan a preluat aproape instantaneu mesajul și a adăugat că "Hî...Sî....îMbî...!".

Cinci minute mai târziu, Dogioiu a zis că "Glu-glu", Tăpălagă a fost de părere că "UhU-HeHe", iar Liiceanu a scris un întreg eseu, comunicându-ne nervos că: "Uzu-HaHe...HeHeiu...Uzubanga!".

Între timp, toate televiziunile au transmis intervenția la cald a Președintelui Iohannis: "NUgaGa-ZeZe-NUgaGa-ZeZe!".

După toate aceste luări de poziție ferme și consistente, nimic nu mai e de spus! Lucrurile sunt cât se poate de clare...”, este comentariul postat de Liviu Pleșoianu.

Ambasadorii Belgiei, Danemarcei, Finlandei, Franței, Germaniei, Olandei și Suediei în România au transmis un comunicat comun în care  avertizează că „schimbările aduse la legile Justiției riscă să pună în pericol progresele înregistrate de România”.

În comunicat este evidențiată „necesitatea predictibilității, a transparenței depline și a consultărilor incluzive" în ceea ce privește reforma justiției, în conformitate cu prevederile raportului Comisiei Europene din cadrul MCV”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.