Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Hans Klemm a oferit certificate de apreciere unor femei ofiţer din Jandarmerie

hans klemm

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a oferit certificate de apreciere primelor trei femei ofiţer din cadrul Jandarmeriei Române care au participat la misiunea Resolute Support în Afganistan, precizează un comunicat al Jandarmeriei.

Potrivit sursei citate, certificatele au fost oferite ca semn de recunoaştere a curajului, devotamentului şi a implicării la un înalt nivel de profesionalism pe timpul desfăşurării misiunii din Afganistan. "Hans Klemm a mulţumit statului român şi Jandarmeriei Române pentru participarea la misiunea NATO Resolute Support din Afganistan, evidenţiind contribuţia importantă a primelor femei ofiţer din Jandarmerie care au avut curajul de a accepta această provocare profesională. Oficialul american le-a felicitat pe jandarmeriţe şi a afirmat că societatea are întotdeauna nevoie de astfel de exemple", precizează comunicatul Jandarmeriei.

La rândul lor, adaugă sursa citată, reprezentantele Jandarmeriei Române au mulţumit partenerilor americani pentru sprijinul acordat pe tot parcursul desfăşurării acestei misiuni complexe de menţinere a păcii. Ceremonia a avut loc, joi, în cadrul unui eveniment special dedicat femeilor din cadrul structurilor de aplicare a legii, care s-a desfăşurat la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti. "Jandarmeria Română participă la misiuni internaţionale începând cu anul 2002, când a fost dislocat primul detaşament al instituţiei noastre în Kosovo, sub mandatul Organizaţiei Naţiunilor Unite. De atunci şi până în prezent, instituţia noastră a avut constant o reprezentare consistentă în următoarele teatre de operaţii: Afganistan, Congo, Timorul de Est, Haiti, Mali, Ucraina, numărul total al jandarmilor participanţi la misiuni internaţionale fiind de peste 1.700", se mai arată în comunicat, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.