Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul României în SUA anunță că au fost strânși peste 100.000 de dolari pentru refugiaţii ucraineni

Inquam Photos / George Calin
Andrei Muraru

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, anunţă că prin campania de strângere de fonduri iniţiată de misiunea diplomatică au fost strânşi 100.000 de dolari pentru refugiaţii ucraineni.

"Am adunat în câteva zile peste 100.000 de dolari pentru refugiaţii ucraineni. Sprijinul pe care l-am primit de la români şi americani este uimitor! Vă mulţumesc din suflet!", a scris Muraru, miercuri, pe Facebook.

El arată că următoarea ţintă a campaniei de strângere de fonduri pentru refugiaţii ucraineni este de 200.000 de dolari, potrivit Agerpres.

Ambasadorul precizează că fondurile vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, îmbrăcăminte, medicamente şi articole de igienă şi pentru a oferi adăpost, încălzire şi echipamente necesare, precum şi sprijin psihologic, educaţional şi de azil refugiaţilor ucraineni.

Pe 25 ianuarie, ambasadorul României în SUA a anunţat iniţierea campaniei umanitare pentru refugiaţii ucraineni care ajung în România.

"Ambasada României în Statele Unite organizează, împreună cu RUF - Romanian United Fund, o strângere de fonduri pentru cei care au plecat din calea artileriei şi a tancurilor ruseşti", a scris la acea dată Muraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.