Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Rusiei la București și-a anulat conferința de presă pentru că ar urma 'acțiuni provocatoare și violente, în spiritul organizațiilor neonaziste'

ambasada rusiei la bucuresti

Ambasada Federației Ruse la București s-a transformat într-o fortăreață, de la debutul războiului din Ucraina! Reședința din București beneficiază de o pază suplimentară din partea forțelor statului român. Ambasada este păzită de efective militare mai mari de jandarmi și au fost instalate și garduri de protecție.

În tot acest context, ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a decis să invite jurnaliștii la o conferință de presă pentru data de 31 martie. Însă, evenimentul a fost anulat. Motivul este cauzat de ”viitoarele acțiuni provocatoare și violente împotriva participanților briefing-ului, anunțate în spiritul organizațiilor neonaziste”.

”Briefing-ul Ambasadorului Federației Ruse în România Dl. V.I.Kuzmin cu privire la operațiunea militară specială a armatei ruse pentru protejarea populației din Republicile Populare Lugansk și Donețk, demilitarizarea și denazificarea Ucrainei

Ținând cont de informațiile de care dispune Ambasada Federației Ruse la București despre viitoarele acțiuni provocatoare și violente împotriva participanților briefing-ului, anunțate în spiritul organizațiilor neonaziste, s-a luat decizia de a schimba formatul și ora evenimentului.

Un videoclip integral cu brifing-ul Ambasadorului va fi postat pe resursele Ambasadei pentru informarea publicului din România.”, transmite Ambasada Rusiei la București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.