Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA face acuzații GRAVE la adresa României

ambasada sua

Ambasadorul SUA la București lansează acuzații grave la adresa României. "Dacă această corupţie nu ar fi apărut, acele resurse poate ar fi fost folosite pentru construirea mai rapidă a sistemului de autostrăzi", a declarat Klemm, aflat în Piaţa Revoluţiei în cadrul unui tur ghidat prin Bucureşti.

Citește și: Ambasada SUA vorbește despre cazul Elena Udrea

Ambasadorul laudă însă justiția din țara noastră. "Trebuie să felicit România pentru lupta sa împotriva corupţiei, pentru că această corupţie înseamnă furt din resursele publice care sunt disponibile României", a spus Klemm, citat de Agerpres.

Citește și: Reacţie violentă a lui Mircea Badea după decizia judecătorilor: Share la Arsenie Boca

Acesta a menţionat că, potrivit statisticilor, numărul de kilometri de autostradă din România este încă "foarte mic" în comparaţie cu statele din Uniunea Europeană, inclusiv comparativ cu vecinii.

Citește și: ALERTĂ Marea Britanie va fi lovită de ATENTATE: Anunțul ȘOCANT al șefului MI5 / VIDEO

Diplomatul american a vorbit despre faptul că România încă se dezvoltă şi încă recuperează după dictatura comunistă. "Au trecut doar 25-26 de ani de la Revoluţie, România primeşte o bună asistenţă din partea Uniunii Europene, fonduri structurale care îi vor permite cu timpul să-şi îmbunătăţească infrastructura. Dar pentru a putea folosi aceste fonduri, trebuie să-şi dezvolte capacitatea administrativă, serviciul public cu aptitudini şi talent capabil să folosească în cea mai bună şi eficientă manieră resursele care sunt disponibile României", a subliniat ambasadorul Hans G. Klemm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.