Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA îl bagă în ședință pe Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose se întâlneşte, luni, la ora 13,00,  la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, anunță Guvernul prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției stiripesurse.ro. Aceasta este prima vizită a unui ambasador pe care Mihai Tudose o primeşte în calitate de prim-ministru.

Marţi, prim-ministrul Tudose va participa la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii.  Statele Unite ale Americii sărbătoresc pe 4 iulie Ziua naţională.

ULTIMA ORĂ: DNA propune valoarea pragului pentru abuzul în serviciu

Premierul Mihai Tudose a preluat conducerea Guvernului de la fostul prim-ministru Sorin Grindeanu joi, după ce a fost învestit de către Parlament cu 275 de voturi favorabile şi 102 împotrivă.

Mihai Tudose a afirmat, în plenul Parlamentului, la prezentarea programului de guvernare, că PSD își asumă responsabilitatea politică asupra programului economic și că Guvernul va respecta toate angajamentele de pe plan extern.

Săptămâna trecută, AmCham România, o organizaţie care reprezintă peste 400 de companii americane, internaţionale şi locale, cu investiţii totale de peste 20 miliarde dolari şi 250.000 de locuri de muncă a criticat programul economic al noului Executiv, afirmând că schimbările de politică fiscală anunţate în acesta produc turbulenţe în mediul economic şi afectează grav stabilitatea şi încrederea în economia românescă, care plăteşte deja preţul instabilităţii în plan politic.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.