Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA ÎL LAUDĂ pe ministrul Justiției și TOACĂ PSD: Predoiu este lider în lupta împotriva corupţiei şi a crimei organizate

Inquam Photos / Octav Ganea
Adrian Zuckerman

Conform Ambasadorului SUA, Guvernul PNL face treaba bună în lupta împotriva corupției. Ministrul Predoiu este lider în lupta împotriva corupţiei şi a crimei organizate, a declarat ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman. El a lăudat „eforturile neobosite” ale ministrului Justiției „de a corecta regresele înregistrate în aplicarea statului de drept sub guvernul anterior", conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ METEO emisă de ANM: Cod galben de PLOI în aproape jumătate de țară

 

Ambasadorul Adrian Zuckerman s-a întâlnit miercuri cu ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu la Ministerul Justiţiei, potrivit unei informări a Ambasadei SUA în România.

Potrivit sursei citate, cei doi au discutat despre recentele progrese privind statul de drept şi lupta împotriva traficului de persoane, precum şi despre eforturile de digitalizare pentru îmbunătăţirea fluxului de informaţii dintre structurile româneşti şi americane de aplicare a legii.

„Ambasadorul i-a lăudat pe ministrul Cătălin Predoiu şi pe procurorul general Gabriela Scutea pentru foarte strânsa cooperare dintre agenţiile româneşti şi americane de aplicare a legii. Această cooperare a condus la mai multe arestări recente de mare notorietate, ale unor infractori implicaţi în criminalitate organizată, în trafic de persoane, în infracţionalitate cibernetică, în comerţ ilicit cu droguri şi în infracţiuni financiare. Ambasadorul a lăudat de asemenea eforturile neobosite ale ministrului de a corecta regresele înregistrate în aplicarea statului de drept sub guvernul anterior şi de a transforma măsurile de luptă împotriva traficului de persoane într-o prioritate: ”, se mai arată în comunicarea Ambasadei SUA în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.