Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 70.000 de lei pentru o firmă din Arad care arunca deşeuri în Parcul Natural Lunca Mureşului

O firmă din municipiul Arad a primit o amendă de 70.000 de lei de la Poliţia Locală după ce s-a constatat că arunca deşeuri într-o arie protejată, respectiv în Parcul Natural Lunca Mureşului, agentul economic fiind, de asemenea, obligat să cureţe locul, potrivit Agerpres.

Poliţia Locală Arad a fost sesizată de Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului cu privire la cantităţile mari de deşeuri găsite pe malul râului Mureş, în zona de agrement cunoscută sub numele "Trei Insule", situată la câţiva kilometri de oraş.

"A fost posibilă nu doar confirmarea celor semnalate, ci şi identificarea persoanei juridice autoare a deversării ilegale în aria protejată. Firma respectivă, cu sediul în Arad, a descărcat preponderent resturi din construcţii (moloz, gresie şi faianţă spartă, recipiente cu adezivi), bucăţi din PVC, dar şi deşeuri menajere în apropierea râului Mureş", a informat, marţi, Poliţia Locală Arad.

Firma a fost amendată cu 70.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind predarea deşeurilor către un operator autorizat.

Totodată, agentul economic a fost obligat să ridice toate deşeurile, să le transporte la un depozit autorizat şi să cureţe locul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.