Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă infimă pentru Barcelona, după ce jucătorii de la Real Madrid au fost terorizați pe Nou Champ

www.digisport.ro
FC Barcelona independență Catalonia

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a amendat clubul FC Barcelona cu 1.500 de euro şi a transmis un avertisment de închidere a arenei Camp Nou, după incidentele de la meciul cu Real Madrid.

Partida dintre FC Barcelona şi Real Madrid a fost întreruptă, miercuri, două minute din cauza unui protest al spectatorilor care doresc independenţa Cataloniei. Mai mult, jucătorii de la Real Madrid au plecat forțați din Barcelona sub escorta poliției.

În minutul 55, zeci de baloane galbene au fost aruncate pe teren din tribune, ca formă de protest faţă de gloanţele de cauciuc cu care poliţia i-a împuşcat pe manifestanţii pro-independenţă, în ultimele luni. Stewarzii au avut nevoie de timp pentru a îndepărta baloanele de pe suprafaţa de joc.

Incidente au fost şi în afara stadionului, între separatişti şi forţele de ordine, dar până la urmă meciul a fost dus cu bine până la capăt.

La partidă au asistat peste 93.000 de spectatori.

FC Barcelona şi Real Madrid au terminat la egalitate, scor 0-0, miercuri, pe Camp Nou, într-un meci restanţă din etapa a X-a a campionatuljui spaniol de fotbal La Liga.

Este primul 0-0 înregistrat în El Clasico din 2002.

În urma acestui rezultat, ambele echipe sunt umăr la umăr în fruntea clasamentului LaLiga, cu câte 36 de puncte. FC Sevilla ocupă locul 3, cu 31 de puncte.

El Clasico a fost programat iniţial la 26 octombrie, dar a fost amânat din cauza violenţelor din Barcelona, izbucnite după condamnarea la închisoare a unor lideri catalani separatişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.