Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AMENDĂ MAXIMĂ pentru doi tineri bucureșteni care au SFIDAT poliţiştii privind declaraţia pe proprie răspundere

amenda

Doi bucureşteni au primit amendă de 20.000 de lei iar un al treilea de 10.000 de lei după ce ar fi  sfidat oamenii legii care i-au oprit pentru un control de rutină şi în legătură cu declaraţiile pe proprie răspundere, informează Poliţia Capitalei.

"În data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj al Secției 15 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Bdul A. Obregia, a efectuat semnal de oprire unui autoturism. În interior se aflau trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani", informează sursa citată.

Vezi si: Alexandru Rafila: Antiviralul Remdesivir, conceput pentru Ebola, ar putea fi declarat primul medicament autorizat pentru COVID-19 .

Cei trei, arată poliţia, nu ar fi prezentat declarații pe proprie răspundere sau adeverinte emise de angajator, declarând că nu au și nici nu ar avea, cunoștință că sunt necesare, manifestând și o atitudine sfidătoare la adresa polițiștilor.

"În sprijinul primului echipaj de poliție au venit alți doi colegi, toate cele trei persoane fiind sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor OM nr. 3/2020. Unul dintre ei a fost sancționat cu suma de 10. 000 lei, iar ceilalți doi cu câte 20.000 lei", mai menţionează Poliţia Capitalei.

Conform prevederilor legale, în termenul legal se poate achita jumătate din suma cu care persoana a fost sancționată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.