Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă uriașă pentru Razvan Lucescu după ce a comparat Grecia cu Germania lui Hitler

www.prosport.ro
Răzvan Lucescu

Tehnicianul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a fost amendat cu suma de 28.000 de euro de Comisia de Disciplină a federaţiei elene de fotbal, pentru o declaraţie în care compara Grecia cu Germania lui Hitler, informează lequipe.fr.

Luccescu jr. a declarat pentru Fanatik că sancţiunile primite de echipa sa sezonul trecut nu ar fi fost posibile în altă ţară, decât în "Germania lui Hitler".

Comisia de Disciplină a ligii elene a sancţionat echipa PAOK Salonic cu pierderea la masa verde a meciului cu AEK Atena, din campionatul trecut, întrerupt şi marcat de incidente după anularea unui gol în prelungiri, şi deducerea a trei puncte din cele acumulate de formaţia antrenată de Răzvan Lucescu şi încă două în campionatul următor. Patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, a fost interzis trei ani pe stadioane.

La 11 martie, meciul PAOK Salonic - AEK Atena a fost întrerupt înainte de fluierul final, după ce oficiali ai echipei lui Răzvan Lucescu au invadat terenul. Acest lucru s-a întâmplat după ce arbitrul Kominis a anulat pentru ofsaid golul marcat de Varela, în minutul 90+2, la scorul de 0-0.

După două ore, arbitrul şi-a schimbat decizia, a acordat victoria echipei PAOK cu 1-0 şi a încheiat meciul.

Poliţia elenă a emis un mandat de arestare pentru preşedintele clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren la meciul cu AEK Atena, având o armă asupra sa. De asemenea, pe numele altor patru persoane, gărzile de corp ale omului de afaceri, au fost emise mandate de arestare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.