Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă uriașă după aroganța descinderii cu elicopterul de la Mănăstirea Lainici: Începe să îmi placă duhovnicia amestecată cu tehnologie

tv sud
manastirea lainici

Poliţiştii gorjeni au identificat şi amendat un operator de transport aerian care a aterizat cu elicopterul în parcarea mănăstirii Lainici din judeţul Gorj. Evenimentul a ajuns în atenţia Poliţiei după ce pasagerul, şef al unei publicaţii cu caracter religios, a postat pe Facebook imagini, precizând că ”începe să îi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie”.

”În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri cu privire la aterizarea unui elicopter în parcarea Mănăstirii Lainici, facem precizarea că a fost identificat şi sancţionat operatorul de transport aerian, în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului 43 din 1997 cu amendă contravenţională, în cuantum de 4.000 lei”, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.

Evenimentul a ajuns în atenţia Poliţiei după ce presa a preluat postarea unui jurnalist, director editorial al unei publicaţii cu caracter religios, care a postat imagini cu elicopterul aterizat la Lainici, eu el şi cu prelaţi alături de aparatul de zbor, însoţite de mesajul: ”Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieţi mari, dar ne-a cam zgâlţâit în Defileu...”.

Ulterior, unele dintre imagini au fost şterse, pe reţeaua de socializare fiind păstrată o fotografie a lăcaşului de cult, realizată din aparatul de zbor şi o fotografie a jurnalistului. Acesta a ţinut să comenteze reacţiile provocate de postarea sa legată de faptul că s-a deplasat cu elicopterul a mănăstire: ”Nu mă gândeam că o astfel de postare va genera bârfe aiuritoare, comentarii halucinante. Dar ne-am obişnuit cu asta în mediul nostru mioritic, nu-i aşa? Din ţânţar armăsar, din simplu ziarist proprietar de elicopter...”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.