Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendament adus Proiectul de lege al Senatului SUA care amenință industria criptografică, avansează

Europa FM
Senat SUA

Senatul Statelor Unite a votat în favoarea amendamentului Warner-Sinema-Portman la proiectul de lege privind infrastructura președintelui Biden seara târziu.

Amendamentul Warner-Sinema-Portman a fost criticat pe scară largă de către comunitatea criptografică pentru că a impus cerințe de raportare fiscală actorilor care nu sunt în custodie, precum minerii și dezvoltatorii de software care nu înregistrează informații despre clienți.

Senatoarea Cynthia Lummis (R-WY), una dintre coautorele amendamentului rival Wyden-Toomey-Luumis, care scuteste acele cerințe fiscale puternice, a postat pe Twitter dezamăgirea. „Înțeleg pozițiile colegilor mei. Dar oamenii adevărați vor fi răniți dacă nu schimbăm limba din acest proiect de lege ”, a spus ea.

Ce se întâmplă în continuare?

Senatul permite 30 de ore de dezbatere după vot. Aceasta înseamnă că amendamentul Warner-Sinema-Portman poate fi dezbătut până marți dimineață, după care va fi promulgată legea.

Senatul mai poate vota pentru modificarea proiectului de lege privind infrastructura. Lummis și compania își păstrează angajamentul de a ajunge la un amendament care consideră că va aduce beneficii industriei criptografice.

Amendamentul Warner-Sinema-Portman și cripto

Comunitatea criptografică este, în linii mari, împotriva amendamentului Sinema-Portman din cauza cerințelor de raportare fiscală pe care le impune actorilor non-custodii, care s-ar lupta să se conformeze.

Dacă Senatul nu își schimbă poziția cu privire la acest amendament până marți, anumite entități care nu sunt custodiate în industria criptografică - precum minerii sau dezvoltatorii - vor trebui să afle cum să raporteze informații fiscale pe care nu le înregistrează în prezent.

Jake Chervinksy, consilier general pentru Compound Labs și una dintre cele mai puternice voci cripto în această problemă, a postat pe Twitter dezamăgirea în urma votului. „Senatul a votat 68-29 pentru a pune capăt dezbaterii. Am vrut mai întâi un vot asupra amendamentului Wyden sau asupra unui compromis Wyden-Warner, dar fără noroc ”, a spus el.

Ted Cruz (R-TX) este unul dintre senatorii cu cel mai înalt profil care a apărat industria criptografică pe fondul unei dezbateri cu privire la proiectul de lege în sine. Sâmbătă, el a spus că Senatul este „pe punctul de a adopta o legislație care ar fi teribilă pentru criptomonede”.

Cei care sunt în favoarea amendamentului Warner-Sinema-Portman nu văd nicio povară extraordinară asupra industriei cripto-nașterii. Senatoarea Elizabeth Warren (D-MA) a declarat că proiectul de lege nu este „un impozit direct pe cripto, este pur și simplu o cerință de raportare care este în vigoare peste tot. Aceasta pare a fi abordarea corectă. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.