Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendament la Legea Bugetului - Fără WC în fundul curții la secţiile de poliţie din mediul rural: Este inuman.Nu ar trebui să mai întâlnim condiţii de Ev Mediu

Radu Pop
Monitorul de Cluj
wc curte

Amendament la Legea Bugetului: Fără WC în fundul curții la secţiile de poliţie din mediul rural. Este inuman.Nu ar trebui să mai întâlnim condiţii de Ev Mediu

Senatorul USR Cristi Berea anunţă că a depus un amendament la Legea bugetului de stat pentru anul 2024 prin care propune alocarea sumei de cinci milioane de lei pentru construirea a 100 de toalete în incinta secţiilor de poliţie din mediul rural care în prezent au toaleta în curte.

Cristi Berea a explicat că este inadmisibil să mai existe secţii de poliţie în ţară cu toaleta în curte şi că "dacă există voinţă lucrurile se pot îndrepta uşor, pentru că efortul financiar este suportabil pentru bugetul de stat".

"Amendamentul meu este simplu şi clar. Propun alocarea sumei de cinci milioane de lei pentru construirea a 100 de toalete în incinta secţiilor de poliţie din mediul rural, care încă au WC-ul în curte. Este inuman ce se petrece în prezent. Ministerul de Interne a achiziţionat 600 de BMW-uri de ultimă generaţie, dar în acelaşi timp poliţiştii din mediul rural încă sunt nevoiţi să folosească toaleta din fundul curţii. În România secolului 21 în nici o instituţie, fie că vorbim de şcoală, secţie de poliţie, cămin cultural sau dispensar medical nu ar trebui să mai întâlnim condiţii de Ev Mediu", a declarat parlamentarul USR.

Senatorul Cristi Beres consideră că amendamentul său este "unul de bun-simţ" şi că nu vede de ce majoritatea parlamentară ar respinge această propunere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.