Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințare cu bombă la sediul central al celei mai mari agenții de publicitate din Japonia

Danny Franks
Alerta Cod Portocaliu

Cea mai mare agenţie de publicitate din Japonia, Dentsu Group Inc, şi-a evacuat sediul central din Tokyo după ce a primit o ameninţare cu bombă, informează vineri Reuters, potrivit Agerpres.

Într-un e-mail adresat angajaţilor, compania citează un mesaj trimis website-ului său în care se spune: "Avertizare de explozie în clădirea sediului central Dentsu din Shiodome cu data limită după ora 7.00 dimineaţă, duminică, 7 iunie".

Dentsu a confirmat că a închis clădirea din cauza unei ameninţări cu bombă şi a notificat autorităţile.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

Intrarea în clădire a fost interzisă în weekend, a declarat compania în e-mail. Dentsu a introdus deja măsuri de telemuncă din cauza epidemiei de coronavirus.

Compania se află în centrul atenţiei publice după ce a primit aproape 700 milioane de dolari fonduri guvernamentale pentru a rula un program de ajutorare legat de coronavirus printr-o schemă descrisă ca opacă.

Pandemia a lovit gigantul de publicitate forţându-l să reducă cheltuielile în contextul amânării Olimpiadei de la Tokyo din 2020, în care deţine un rol central.

Sediul Dentsu se află în cartierul de afaceri Shiodome alături de alte firme blue-chip japoneze, inclusiv conglomeratul tech SoftBank Group Corp şi compania aeriană ANA Holdings.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.