Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințarea lui MRU pentru Udrea după ce mai mulți membri ai FC au trecut la PMP

Foștii colegi ai lui Mihai Răzvan Ungureanu au ales să se înscrie în PMP, iar MRU a considerat că nu e, de fapt, o dezertare, ci formațiunea Elenei Udrea i-a luat membrii de partid. Astfel, Ungureanu i-a trimis o nouă epistolă Elenei Udrea, căreia îi transmite că, dacă ar ajunge în PMP, ar da-o afară.

”Scurt răspuns doamnei Elena Udrea,

Vă rog respectuos să îi păstrați pe toți membrii Forței Civice care au decis să se înscrie în PMP. Nu îi declar pierduți, nu dau recompensă pentru returnarea lor și nici nu mă supăr că au decis să se alăture proiectului dumneavoastră. Și asta pentru simplu motiv că ei nu există și cred că e trist că ați ajuns să vă bucurați pentru motive inexistente.

Aș mai avea o rugăminte! Dacă este posibil, ar fi benefic să vă coordonați acțiunile cu celălalt membru al PMP și, în același timp, candidat al partidului dumneavoastră la prezidențiale, Cristian Diaconescu. În timp ce dumneavoastră vorbeați în termenii elogioși cu care m-ați obișnuit ('sunt un eșec în calitate de lider, simbol al oportunismului, fripturist șamd), domnul Diaconescu mă cheamă alături de domnia sa în PMP.

Acum întrebările care se pun sunt: Cine conduce de fapt PMP? PMP există cu adevărat sau e doar o construcție politică imaginară? Sper că vă dați seama că dacă, prin absurd, eu și Monica Macovei (și ea chemată în PMP) am accepta să venim în PMP, primul lucru pe care l-am face ar fi să vă dăm afară din partid, pe motive etice, și pe dumneavoastră, și pe toți cei care, flămânzi fără obraz ai politicii românești, v-au însoțit?”, se arată în comunicatul remis redacției stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.