Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanii au dat năvală pe Google pentru a vedea cum pot deveni cetățeni canadieni, după prima dezbatere dintre Trump și Biden

Investment News
Trump Biden

Prima dezbatere electorală dintre Donald Trump și Joe Biden în care cei doi s-au jignit în mai multe rânduri a a lăst un gust amar multor americani.

După prima dezbatere dintre Joe Biden și Donald Trump, care s-a axat pe atacuri la persoană și jigniri, americanii dezamăgiți au căutat pe Google soluții pentru a “evada” din SUA, scrie The Guardian citat de Digi24.

În urma confruntării electorale caracterizate de haos, Google a raportat o creștere uriașă a numărului de căutări pentru întrebarea: „Cum se poate obține cetățenia canadiană”. Unii au fost atât de grăbiți și dornici "să scape" încât au scris greșit numele țării vecine: ”Cum să te muți în Canda”.

Citește și: Jandarmeria București s-a SUCIT: S-a INTRAT în sala de depozitare a voturilor de la Sectorul 1, dar NU era treaba jandarmilor să păzească

Numărul căutărilor a început să crească în jurul orei locale 22.30, chiar în timpul dezbaterii, și au continuat să crească în timpul nopții, dar mai ales în timpul dimineții. Cele mai multe căutări au provenit din Massachusetts, Washington și Michigan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.