Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | AMORUL costă - EVADAT din carantină, un bărbat a fost dat de gol de o prostituată pe care nu a mai plătit-o

carantina

Un bărbat de 33 de ani, din județul Olt, care trebuia să fie în carantină, după ce s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic, a fost găsit de jandarmi la o pensiune din Arad. El a fost dat în vileag de o femeie care practica prostituția și pe care bărbatul nu a mai plătit-o.

Bărbatul de 33 de ani a fost depistat de jandarmi la o pensiune din Arad, în urma unui apel la 112, efectuat de o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani și nu mai vrea să-i înapoieze.

Jandarmii arădeni au mers la adresa indicată, au găsit acolo cele două persoane, iar în urma verificărilor au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” și avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.

În ceea ce privește scandalul dintre cei doi, pentru care femeia a sunat la 112, acesta ar fi pornit după ce bărbatul nu i-ar fi plătit serviciile sexuale oferite.

Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

De asemenea, femeia a fost sancționată cu amendă de 500 de lei pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.