Gestul extrem la care a apelat un suporter din Arad după ce Real Madrid a fost umilită de Barcelona

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 25-12-2017 21:42
Actualizat: 25-12-2017 23:03

Un bătrân din Arad a dat foc, în ajunul Crăciunului, casei sale de supărare că echipa sa favorită a pierdut meciul în faţa rivalei, informează Adevărul.

Real Madrid a fost învinsă, sâmbătă, 23 decembrie, pe teren propriu, de FC Barcelona cu scorul de 3-0, iar un vârstnic din Arad nu a mai suportat ca echipa favorită să piardă. De supărare şi-a dat foc casei.

Anunţ apocaliptic al unui mare comandant al armatei americane: 'Se apropie RĂZBOIUL'

Bătrânul are circa 70 de ani, stă singur în cartiertul Gai din Arad, şi este luat în întreţinere de o familie din cartier. Dezamăgit foc că echipa lui preferată a pierdut, acesta s-a închis în casă în jurul orei 13.00, a luat un bidon de diluant şi l-a aruncat în sobă.

Prezentatoarea de la Antena 1 care comandă mâncarea de Crăciun şi Anul Nou: De ce nu vrea să gătească, deşi are soţ şi copil

Fumul negru care a ieşit pe horn a fost văzut chiar de femeia ce l-a luat în întreţinere, care locuieşte câteva case mai încolo. Ea a alertat imediat pompierii. Până la venirea lor, familia femeii a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au stins focul înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţă. A ars mobilierul din încăpere şi holul.

Bătrânul a declarat că a vrut să moară deoarece echipa favorită a fost umilită.