Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezentatoarea de la Antena 1 care comandă mâncarea de Crăciun şi Anul Nou: De ce nu vrea să gătească, deşi are soţ şi copil

Antena 1

O vedetă a Antenei 1 s-a decis să facă dezvăluiri fără precedent. Aceasta a făcut publice motivele pentru care comandă mâncarea pentru Crăciun şi Anul Nou, deşi este căsătorită şi are şi copil. Octavia Geamănu de la Antena 1 recunoaște că nu are abilități de gospodină și nu se străduiește să schimbe acest statut.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

Soția lui Marian Ionescu de la Direcţia 5 va petrece Crăciunul în familie. De data asta speră că se va putea bucura de sărbătoare, întrucât anul trecut sănătatea le-a cam jucat feste. “De Crăciun, pe 25 și pe 26 decembrie sunt liberă, sunt acasă cu Marian și cu Andrei, fac și eu brad pentru Andrei, fiindcă îmi doresc să îl văd bucuros când vede luminițele acelea. Anul trecut m-a găsit pe mine și pe Marian cu febră 39-40, cu antibiotice, din fericire Andrei a scăpat , așa am sărbătorit noi Crăciunul anul trecut”, a spus Octavia Geamănu, conform libertatea.ro.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

“Știu că doamnele menționează foarte des despre aspectul acesta culinar și am văzut că e un curent acum mai ales în rândul vedetelor să arate cât de talentate sunt, dar nu e cazul meu. Eu o să comand tot și de Crăciun și de Revelion. Împart cu fina mea și cam acesta va fi Crăciunul și Revelionul pentru mine. La mine bucătăria este spațiul prin care treci, miroase a detergent și a flori și cam atât. I-am gătit lui Andrei, i-am pregătit de foarte multe ori mâncarea, mi-am încercat norocul, avea gust mâncarea, nu pot să zic că nu”, a declarat Octavia Geamănu.

Citește și: Mutare SURPRIZĂ! Ce MIȘCARE a făcut PRO TV-ul în prag de SĂRBĂTORI

Ea recunoaște că are o doamnă care o ajută la îngrijirea băiețelului. “Gătește doar pentru Andrei. Noi nu prea mâncăm acasă, ne comandăm sau mâncăm în oraș. Mi se pare timp irosit într-o viață în care totul e pe repede înainte, bine, cui îi place să gătească, să fie sănătos!”, a punctat Octavia Geamănu.

Citeşte şi: Noi detalii despre CRIMINALA de la metrou: Ce spune un prieten de-al său, cu care a fost la un film

În ceea ce privește sfârșitul de an, știrista Antenei 1 și chitaristul de la Direcția 5 nu și-au făcut planuri. Și asta pentru că partenerul ei e plecat cu colegii la concerte, iar ea este în ajun la pupitrul Observatorului. “Revelionul mă prinde la muncă, am jurnalul de la ora 19.00 și pe 30 și pe 31 decembrie, dar de pe 1 sunt liberă. Noi, ca ospătarii, sărbătorim după. Marian are concerte, așa că pentru noi concediul vine în ianuarie. Suntem din categoria aceea care se trezește dimineața și zice: <> Eu am bagajul direct pregătit dacă îmi spui acum că vrei să plecăm nu știu unde, eu în 10 minute sunt gata, sunt la aeroport. E totul pregătit deja, am o geantă acolo de viteză”, a mai dezvăluit știrista Antenei 1, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.