Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ apocaliptic al unui mare comandant al armatei americane: 'Se apropie RĂZBOIUL'

armata soldati razboi militari

Ceea ce părea a fi ceva foarte îndepărtat pare că prinde un contur din ce în ce mai clar. Anunţul apocaliptic al unui cap al armatei americane sperie o întreagă planetă. Acesta spune că toată lumea se pregăteşte de război. Comandantul corpului de puscași marini al SUA, generalul Robert Neller, a avertizat trupele americane staționate în Norvegia să fie pregătite pentru război.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

”Sper să mă înșel, dar se apropie războiul. Sunteți într-o luptă, un război informatic, o luptă politică, prin prezența voastră”, a spus generalul, potrivit Fox News. Neller a sugerat că Rusia și teatrul din Pacific ar putea fi zonele majore de conflict în viitorul apropiat. La rândul său, sergentul major Ronald Green a folosit un ton similar. ”Să nu uitați de ce sunteți aici. Sunt cu ochii pe noi. La fel cum voi sunteți cu ochii pe ei. Avem 300 de pușcași marini aici, dar am putea ajunge la 3000, peste noapte. Am putea crește nivelul”, a spus militarul american.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

Avertismentele au fost lansate cu o zi înainte ca secretarul de stat din Apărare Jim Mattis să anunțe armata staționată la Fort Bragg că ”se adună nori negri de furtună” deasupra Peninsulei Coreene. Deocamdată nu se știe clar dacă aceste comentarii au fost făcute în scop motivațional. Deplasarea lui Neller și Green în Norvegia coincide cu tensionarea la cel mai ridicat nivel al relațiiei dintre SUA și aliații săi NATO și Rusia. Potrivit site-ului specializat Military.com, citat de Fox News, Rusia a avertizat Norvegia că decizia sa de a prelungi găzduirea unui contingent de trupe americane până la finalul lui 2018 va afecta negativ relațiile bilaterale, conform ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.