Cristiano Bergodi nu mai vrea să audă de Becali: 'Eu nu discut cu el din octombrie 2009. Nu mă interesează sincer de FCSB'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 21-05-2019 18:29

Vicecampioana României a rămas fără antrenor. Play-off-ul s-a încheiat, Mihai Teja s-a despărțit de clubul patronat de Gigi Becali, iar numele celui care va fi pe banca tehnică a roș-albaștrilor în sezonul următor nu se cunoaște încă, potrivit mediafax.

Ea e FEMEIA care îl poate SALVA pe Liviu Dragnea: Declarația făcută în fața judecătorilor îl poate ACHITA pe liderul PSD

Favorit pentru preluarea FCSB-ului ar fi Edi Iordănescu, dar lista cu antrenori este una mai lungă. Pe aceasta s-ar regăsi și tehnicianul celor de la FC Voluntari, Cristiano Bergodi. Întrebat în cadrul unei conferințe de presă de o eventuală revenire, italianul a precizat că nu este interesat de a doua clasată din Liga 1 Betano.

"Eu nu discut cu Gigi Becali din octombrie 2009. Nu l-am mai văzut şi nu l-am mai întâlnit de atunci de când s-a întâmplat ceva. Nu mă interesează sincer de FCSB sau de celelalte. Mi se pare că acolo ajunge Edi, probabil, nu știu, nu e treaba mea", a spus Cristiano Bergodi. Acesta ar fi fost demis de Becali în anul 2009, după meciul din grupele Europa League, cu Sheriff Tiraspol, încheiat 0-0.

Dăncilă joacă tare în Suceava: promisiuni pentru primari și atacuri la Gheorghe Flutur

Bergodi a ajuns la FCSB în iulie 2009 și a stat pe banca roș-albaștrilor timp de 13 meciuri, până pe 17 septembrie. La FC Voluntari a venit în noiembrie 2018. Gruparea din Ilfov este pe locul cinci în play-out, cu trei etape rămase de jucat în acest sezon. În următoarea rundă, Voluntari va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaș.