România, reprezentată în voleiul european din 2020 de naţionala feminină under 17

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 03-09-2020 14:54

Naţionala de volei feminin under 17 a României va participa la Campionatul European din acest an, reprogramat din cauza pandemiei, între 1 şi 9 octombrie, la Podgorica (Muntenegru), potrivit news.ro.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Potrivit tragerii la sorţi de joi, din Luxemburg, tricolorele mici vor juca în grupa II, cu Rusia, Belarus, Germania, Serbia şi Polonia. În grupa I vor evolua Muntenegru, Italia, Slovenia, Turcia, Bulgaria şi Slovacia.

Programul partidelor va fi anunţat curând de forul european de profil (CEV).

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Primele două clasate în fiecare grupă vor juca în semifinale şi vor continua apoi lupta pentru medalii, iar echipele de pe locurile 3-4 în grupe vor evolua pentru clasarea finală pe locurile 5-8.

Primele şase clasate la Campionatul European din Muntenegru vor avea asigurată participarea la Campionatul Mondial under 18 din 2021.