VIDEO INCIDENT fără precedent la Catedrala Patriarhală, în timpul Sfintei Liturghii: Un individ a intrat peste preoți

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 06-02-2022 12:37
Actualizat: 06-02-2022 23:29

Un incident fără precedent a avut loc, chiar în timpul Sfintei Liturghii, la Catedrala Patriarhală din București! La slujba oficiată de Preasfințitul Ieronim Sinaitul, episcop vicar patriarhal, un individ a pătruns în timpul slujbei în spațiul dedicat doar slujitorilor Sfântului Altar și a început să vorbească.

Incidentul a avut loc imediat după predica susținută de PS Ieronim, după citirea Sfintei Evanghelii. Individul, un bărbat cu părul lung și cu barbă, în vârstă de peste 30 de ani, a pătruns pe solee, în timp ce doi diaconi ziceau ectenia, și a început să vorbească. Transmisiunea de pe Trinitas TV a surprins doar momentul în care individul a început să zică ”Dragii mei”, iar regizorul transmisiunii a comutat cadrul și a întrerupt microfoanele.

Citește și: Reacția Patriarhiei Române, după incidentul fără precedent de la Catedrala Patriarhală: Un act de agresiune niciodată și prin nimic justificabil în mod obiectiv

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, bărbatul a fost înlăturat în mod pașnic din Catedrală. Aceleași surse ne-au transmis că individul nu este la prima acțiune de acest fel, el manifestându-se similar în mai multe biserici din București.

Trebuie precizat că Reședința Patriarhală, din care face parte și Catedrala Patriarhală, este păzită de jandarmi ai Jandarmeriei Române.