Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a intrat peste preoți, săltat de Jandarmerie: ce sancțiune a primit

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Un bărbat a pătruns în timpul slujbei de la Catedrala Patriarhală în spațiul dedicat doar slujitorilor Sfântului Altar și a început să vorbească. Jandarmeria Română susține că bărbatul a fost sancționat pentru fapta sa.

„În legătură cu incidentul petrecut la Catedrala Patriarhală, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În data de 06 februarie a.c., în jurul orei 12:30, o persoană a perturbat desfășurarea slujbei religioase, stârnind indignarea enoriașilor prezenți.

Bărbatul, în vârstă de 35 ani, a fost preluat de jandarmi și condus în afara incintei, unde a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, facem precizarea că Jandarmeria Capitalei asigură paza și protecția obiectivului „Palatul Patriarhiei” și, punctual, asigură măsuri de ordine și siguranță publică în curtea obiectivului, atunci când situația o impune”, transmite Jandarmeria Română.

Vezi și: Incident fără precedent la Catedrala Patriarhală, în timpul Sfintei Liturghii: Un individ a intrat peste preoți .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.