Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall dă de pământ cu Dan Bittman: 'Un exemplu de impostura, oportunism si ipocrizie' / FOTO

inquamphotos.com / Octav Ganea
ana birchall

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, lansează un atac virulent la adresa cântărețului Dan Bitmann. Reacția acesteia vine după ce artistul a fost surprins la cumpărături purtând masca de protecție.

„Vaaii vaaaiii domnul poarta masca desi la TV sustinea altceva! Acesta este un exemplu de impostura, oportunism si ipocrizie... la care se adauga o doza maxima de penibil si lipsa de respect fata fanii lui si al trupei. Pacat, mare pacat ca imi plac cateva melodii Holograf!”, scrie Ana Birchall.

De ce modeul suedez nu se poate aplica în România: explicațiile preşedintelui Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă

Dan Bittman a fost câteva zile în centrul atenției după afirmațiile sale care au dinamitat spațiul public. Artistul și-a exprimat părerile despre pandemia de Covid-19 fără să evalueze impactul pe care îl vor avea în rândul celor care îl urmăresc. Acesta a avut o ieșire publică într-un interviu pentru Gândul, mărturisind că s-a săturat de atâtea restricții și că nu mai dorește să trăiască în pandemie.

Mai mult, el a pus la îndoială cifrele prezentate de autorități în ceea ce privește îmbolnăvirile cu Covid-19.

Bittman consideră că numărul victimelor „este scos din burtă”, iar datele sunt viciate fiindcă nu se fac autopsii.

Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a spus componentul trupei Holograf la Gândul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.