Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall EXULTĂ la vestea că recursul compensatoriu va fi ABROGAT: Smecheriile Comisiei Iordache vor dispărea

birchall

Ana Birchall, fost ministru al Justiției în Guvernul PSD, s-a dezlănțuit la adresa predecesorului său, Florin Iordache, care de altfel i-a fost și coleg de partid. Birchall îl atacă dur pe Iordache, pe tema recursului compensatoriu, pentru a cărui abrogare deputații au dat undă verde, astăzi, în Comisia Juridică de la Camera Deputaților.

Citește și: Ludovic Orban RĂSPUNDE acuzațiilor GRAVE făcute de PSD: Mi-a venit ca o mănușă invitația

"Astăzi, colegii deputați din Comisia Juridică a Camerei Deputaților au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu.
Mâine, legea va merge la votul final și sper să fie adoptată astfel încât șmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache, și care au făcut atât de mult rau, să dispară, cel putin pentru viitor, odată pentru totdeauna!
Românii au dreptul și trebuie să se simtă din nou protejați, iar această decizie, pe care am susținut-o din primele discuții pe care le-am avut pe această temă, este un pas important pentru recâștigarea încrederii fiecărui roman în justiția din România!
Îi rog pe colegii din Parlamentul României să privească acest vot ca pe o readucere a justiției din România pe făgașul normal și să demonstreze că nu au participat la acele lovituri mișelești împotriva justiției. #votpentrujustitie", scrie Ana Birchall pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.