Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall o IRONIZEAZĂ pe Diana Șoșoacă: Marea avocată a pierdut TOATE procesele cu Poliția și Jandarmeria

birchall

Fostul ministru al Justiției Ana Birchall o critică dur pe senatoarea Diana Șoșoacă, după ce presa a scris că aceasta ar fi pierdut toate procesele cu Poliția și Jandarmeria. E vorba de acțiuni intentate în urma amenzilor primite de Șoșoacă la acțiunile de proteste împotriva măsurilor impuse în pandemie.

"Marea avocata a pierdut toate procesele intentate Jandarmeriei si Politiei. Mai mult, Sosoaca a pierdut si un proces pe care il intentase Primariei Generale din Bucuresti pentru ca a gresit procedura si a introdus actiunea prea tarziu.  Apropo, responsabilitatile unui senator sunt altele decat circul si mahalagismul! Poate va intrebati si o intrebati pe d-na senator cate legi a initiat si s-a luptat sa devina legi sa apere si sa protejeze exact ce tot declara d-na senator de atata timp?

Citește și: Protest spontan în Capitală care vizează purtarea măștilor de către copii în școli - Protestatarii se plimbă și scandează în fața mai multor ministere (VIDEO)

P.S. 1 Ii rog pe sustinatorii d-nei avocat sa paraseasca aceasta pagina si sa nu se mai faca de ras aparand ceva ce nu poate fi aparat! Sa pierzi un proces pentru ca nu ai stiu termenul in care trebuia sa introduci actiunea de chemare in judecata, lucru stiut din primele cursuri de un student la drept, arata ca nu stii carte! Simplu!

P.S. 2 Aceasta d-na ajunsa senator nu a avut bunul simt sa isi ceara scuze fata de mii si mii de mame cand in primavara anului 2020 ma jignea public, promovand informatii false intr-o campanie mincinoasa si manipulativa, in goana ei nebuna dupa notorietate doar ca sa candideze pentru un loc in Parlament. Nu o interesa cat mintea si cat rau facea! Realitatea era si s-a demonstrat ca era exact cum am spus eu atunci, tocmai pentru ca eu spuneam adevarul!", scrie Ana Birchall pe Facebook, citând un articol de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.