Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest spontan în Capitală care vizează purtarea măștilor de către copii în școli - Protestatarii se plimbă și scandează în fața mai multor ministere (VIDEO)

romania tv
protest

Mai mulți protestatari au mărșăluit în centrul Capitalei și cer anularea restricțiilor privind purtatul măștilor în școli de către copii, transmite România Tv.

La momentul difuzării acestei știri protestatarii revin încet în Piața Victoriei după ce au pichetat sediile mai multor instituții publice.

Protestul a demarat cu prezența câtorva protestatari aflați inițial în Piața Victoriei, dar în mers numărul acestora a crescut considerabil

Oamenii sunt „înarmați„ cu fluiere, pancarte  și biciclete, și s-au oprit la ministerul Educației unde au strigat pretențiile pe care le au la momentul începerii școlii.

Acești au plecat mai departe către sediul altor ministere din Capitală. Aceștia cer între altele permiterea prezenței părinților alături ce copiii lor la momentul începerii noului an școlar.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul...

La debutul acestui protest, senatoarea Diana Șoșoacă, prezentă și ea la manifestații declara că trebuie scoase restricțiile ce vizează purtarea măștilor de către copii în școli.

Senatoarea Diana Șoșoacă, a afirmat, sâmbătă, prezentă la un protest din Capitală, că măsurile pe care le-a pregătit statul în materia prevenirii infectării cu coronavirus nu sunt potrivite pentru copiii românilor și că acestea ar pune presiune psihică pe cei mici.

„Le cer guvernanților să ia labele de pe copiii noștri. Școala nu trebuie să devină lagăre neo-naziste de exterminare a copiilor noștri. Încetați cu aceste abuzuri. Copiii trebuie să meargă într-un mediu liniștit, cu o stare de spirit bună.

Citește și: SURSE Dealer de droguri ABONAT la festivalurile de răsunet, LUAT PE SUS de DIICOT - Urma să VÂNDĂ droguri la Untold

Nu sub presiunea unor sancțiuni. Rușine Câmpeanu, rușine Cîțule... Copiii sunt abuzați psihoemoțional...nu mai au iubire de școală, să meargă la școală. Au pierdut încrederea în școală, în profesori. Vorbim de premise ca în cele din închisori, în școli.

Acești copii au probleme de respirație pentru că au făcut sport. N-am văzut un parlamentar cu masca în întreg parlamentul. Nici de la SPP, nici de la pază. Nici pe holuri.

Vă spun, vorbim aici de sindromul Stockholm. Copiii sunt învățați că sunt niște sclavi, că trebuie controlați, că trebuie să răspundă la ordine, că ei sunt mici si nesemnificativi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.