Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall spune că Tudorel Toader are 'tupeu ordinar': Asta chiar le întrece pe toate

birchall

Subiectul condamnării României la CJUE și obligarea unei penalități, pentru prima oară de la aderarea României la UE, continuă să provoace schimburi dure de replici între foștii miniștri ai Justiției.

„Zice TT că "fac mătănii la zidul democrației europene". Și că nu este dumnealui vinovat pentru amenda de 3.000.000 de euro pe care românii urmează să o plătească pentru netranspunerea Directivei privind spălarea banilor. Sigur că fuga de răspundere nu mă mai miră deloc, după toate mizeriile pe care le-am văzut întâmplându-se în politica românească. Dar să mai ai și tupeul ordinar să scoți capul în lume și să arăți mincinos cu degetul după ce ți s-a demonstrat clar că porți cea mare parte din responsabilitatea si vina acestei amenzi, uitând brusc de faptul că eu nu aveam cum să promovez constituțional acea directivă în timpul cât am fost ministru, asta chiar le întrece pe toate. E trist pentru un fost judecator CCR (timp de 10 ani, cu mandat neconstituțional de 10 ani, potrivit jurisprudenței Curții din care a făcut parte) să nu știe ca era "ab initio" neconstituțională o OUG care avea același obiect de reglementare cu un proiect de lege aflat deja în dezbaterea Parlamentului (proiect de lege trimis de Tudorel Toader cu o întârziere de 1 an de la împlinirea termenului de transpunere a acestei directive). Dați share, oameni buni, să demascăm impostorii!”, a scris Ana Birchall, fost ministru PSD al Justiției, pe Facebook.

Reacția vine după ce Tudorel Toader a scris la rândul său: „Cu evlavie, Ana Birchall face matanii la zidul democratiei europene fara sa ne spuna de ce nu a promovat ea OUG pentru transpunerea Directivei privind spalarea banilor !”.

Citește și: Profeție devastatoare a unui doctor: Dacă nu se termină cu teoriile conspiraționiste, vom avea același scenariu ca în Italia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.