Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan, învinsă de Caroline Garcia în turul secund la Roma

Getty Images
Ana Bogdan

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă de Caroline Garcia, a cincea favorită, cu 6-4, 3-6, 7-5, joi seara, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 3.572.618 euro.

Ana Bogdan (30 ani, 59 WTA) a fost aproape de o victorie de senzaţie, dar a pierdut în cele din urmă după două ore şi 25 de minute.

Garcia (29 ani, 5 WTA) a început cu break şi a controlat prima parte a setului de debut, dar românca a reuşit să egaleze la 4-4, însă a urmat un nou break al franţuzoaicei, care s-a impus cu 6-4 în primul act. Ana Bogdan a câştigat fără drept de apl setul secund, cu 6-3. Românca a avut 5-3 în setul decisiv, dar nu a reuşit să încheie conturile, Garcia revenind şi câştigând cu 7-5, după patru ghemuri consecutive.

Garcia a încheiat cu 9 aşi şi 5 duble greşeli, în timp ce Ana Bogdan a avut 2 aşi şi 3 duble greşeli. Garcia a avut un procentaj mai bun la mingile de break, fructificând 75%, în timp ce românca a avut un procentaj de doar 50%.

Garcia a câştigat toate cele trei confruntări cu Bogdan, prima în 2017 în turul al doilea la Wimbledon, cu 6-4, 6-3, iar a doua în 2022 în finala de la Varşovia, cu 6-4, 6-1.

Ana Bogdan s-a ales cu un cec de 12.652 euro şi 35 de puncte WTA.

Tot joi, Irina Begu a fost învinsă în turul secund de chinezoaica Xiyu Wang, cu 6-4, 7-5, iar Gabriela Ruse a fost întrecută de brazilianca Beatriz Haddad Maia, a 12-a favorită, cu 6-2, 6-3.

Vineri, Sorana Cîrstea va juca în turul al doilea contra letonei Jelena Ostapenko.

La dublu, Ruse şi ucraineanca Marta Kostiuk vor juca în prima rundă contra perechii Tereza Mihalikova (Slovacia)/Alycia Parks (SUA), iar Monica Niculescu şi japoneza Makoto Ninomiya vor evolua împotriva cuplului Leylah Fernandez (Canada)/Taylor Townsend (SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.