Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Limoges, Franța

Ana Bogdan

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Limoges (Franţa), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce a trecut de Miriam Bolkvadze (Georgia), cu 6-2, 6-1, conform agerpres.

Bogdan (29 ani, 119 WTA), cap de serie numărul opt, a avut nevoie de 67 de minute pentru a trece de Bolkvadze (23 ani, 176 WTA), în faţa căreia nu şi-a pierdut serviciul, salvând singura minge de break creată de adversară.

Românca şi-a asigurat un cec de 1.613 euro şi 15 puncte WTA, urmând să joace în turul următor contra unei franţuzoaice, Mallaurie Noel sau Leolia Jeanjean.

Pe tabloul principal de simplu a reuşit să acceadă şi Andreea Roşca (22 ani, 376 WTA), după 6-0, 6-0 cu germanca Jasmin Jebawy (25 ani, 614 WTA), în 54 de minute.

În primul tur, Roşca, care şi-a asigurat 1.008 euro şi 7 puncte WTA, o va înfrunta pe belgianca Greet Minnen (24 ani, 77 WTA), a patra favorită.

La dublu, Monica Niculescu şi rusoaica Vera Zvonareva sunt principalele favorite şi vor juca, marţi, în sferturi, contra perechii Ankita Raina (India)/Kimberley Zimmermann (Belgia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.