Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Maria Pătru, audiată la PG! ACUZAȚII GRAVE în dosarul procurorilor de la DNA Ploiești: Ei au abuzat oamenii

facebook.com/ AEP
Ana Maria Patru aep

Ana Maria Pătru, fosta șefă AEP, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, pentru a fi audiată în calitate de „persoană vătămată” în dosarele în care sunt vizați procurorii de la DNA Ploiești Lucian Onea și Cerasela Răileanu. Pătru spune că cei doi au păcălit instanțele și au abuzat oamenii, scrie Mediafax.

„Am fost chemată ca persoană vătămată în două dosare instrumentate, împotriva procurorilor Onea Lucian și Cerasela Răileanu. Mai precis, a torționarilor Lucian Onea și Cerasela Răileanu. Eu nu sunt în măsură să-i acuz, probabil o să-i acuze procurorii, Ceea ce e este destul de grav este faptul că acești procurori, de-a lungul timpului, au păcălit instanțele de judecată, au abuzat oamenii, au șantajat cu copii, au făcut foarte multe lucruri grave și cred că a venit momentul să plătească și ei. Eu cred că tuturor care au fost acuzați, apoi puse sub învinuire, cred că tuturor li s-au întâmplat lucruri grave, pentru că acolo, eu am avut propria experiență și am văzut ce înseamnă să fii șantajat cu copilul, să fii abuzat și să fii distrus”, a declarat Ana Maria Pătru, la intrarea în sediul Parchetului General.

Fosta șefă AEP a subliniat că fostul șef al DNA Ploiești, procurorul Lucian Onea, o șantaja și îi suna copilul chiar și după ce a fost eliberată din arestul preventiv.

„Nu vreau să mă victimizez cu copilul, nu cred că am fost singura care a trecut prin așa ceva. Știți bine, și după ce am ieșit din arest, Lucian Onea îmi suna copilul la școală. Vă dați seama, mai grav de atât ce poate să fie? Încă un an de zile după ce am ieșit din arest”, a mai spus Ana Maria Pătru.

Citește și: ALERTĂ Pedeapsa Alinei Bica, SUSPENDATĂ - Fosta șefă a DIICOT va fi eliberată

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală, în 2016, faţă de preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă şi două infracţiuni de spălare a banilor. Procurorii DNA au precizat, la acel moment, că în perioada aprilie-iunie 2008, Ana Maria Pătru, în calitate de vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (A.E.P.), a pretins, iar în anul 2009 a şi primit de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, suma de 210.000 euro, reprezentând contravaloarea unui anumit imobil situat în Bucureşti. Pătru a promis în schimb că va susţine derularea unui contract încheiat de acea societate cu Autoritatea precum şi că va susţine societatea să obţină şi să deruleze contracte viitoare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.