Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Maria Prodan, DEZVĂLUIRI despre relația cu familia Becali : A fost o fază fabuloasă. Când a văzut cine sunt, imediat s-a ridicat și a plecat

www.a1.ro
Ana Maria Prodan

Ana Maria Prodan a vorbit, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, despre relatia sa cu familia Becali. Impresarul a precizat ca între ea si Ioan Becali este un conflict care nu se va stinge niciodată, mentionand ca nu se va impaca "niciodata in aceasta viata" cu el.

Intrebata daca s-a mai intalnit cu Ioan Becali, Ana Maria Prodan a raspuns: "La Gigi la Palat, în curte. A fost o fază fabuloasă. Bebeto, fiu-meu, era la Gigi în brațe, vorbeam de transferuri. Eram cu spatele la poartă, nu am văzut. A intrat Giovanni. Eram cu părul lung desfăcut, chiar arătam foarte bine. A intrat, a făcut cunoștință cu mine, mi-a pupat mâna. Pe moment nu și-a dat seama cine sunt. S-a pus la masă în fața mea, a văzut cine sunt, a realizat, imediat s-a ridicat și-a plecat. Nimeni n-a zis nimic. El nu mă recunoscuse".

Referitor la posibilitatea ca Ioan Becali sa revina in impresariat, Prodan a spus: "E foarte greu după ce-ți pierzi credibilitatea. Cum să te întorci și să stai cu capul sus? Are oameni care lucrează pentru firma lui, dar suntem la mii de ani lumină unul de celălalt în momentul ăsta. Este foarte greu să mai revină. Familia asta, chipurile, a fost numărul unu în România, dar nimeni n-a reușit să vândă mai bine decât mine. Pe sumele pe care am vândut eu".

Citeste si Petre Daea, discurs INCREDIBIL în Parlamentul European : Cormoranii în România fac baie în piscine/ Înțeleg furtuna Brexitului, dar și pe cea a pescarului

"În momentul ăsta dețin cel mai mare transfer din istoria Belgiei, Cehiei și României. Dacă cineva aduce acum o ofertă de peste 30 de milioane de euro pentru Dennis Man, ăla chiar e șmecher. Poate să spună că m-a depășit", a completat impresarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.