Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANA TOWER OFFICES, 'cea mai îndrăzneață clădire de birouri' din România, se pregătește de inaugurare odată cu intrarea primilor chiriași

Ana Tower

ANA TOWER, cea mai modernă clădire de afaceri din București, are de astăzi primii chiriași premium – odată cu relocarea companiilor PriceWaterhouseCoopers (PwC) România și D&B David şi Baias. Relocarea celor două companii atestă că edificiul construit de ANA TOWER OFFICES aduce un nou standard de calitate pe piața din România.

ANA TOWER este prima clădire de birouri din București care respectă standardul LEED Platinum Green Buiding. Certificarea dovedește grija pentru protecția mediului pe parcursul construcției și în procesul de alegere a materialelor și finisajelor naturale, de înaltă calitate.

„Suntem bucuroși că primul chiriaș al clădirii este PriceWaterhouseCoopers, o multinațională de mare prestigiu, care a înțeles avantajele certe oferite de acest proiect și a decis să le valorifice. Clădirea a fost finalizată cu succes în termenul prevăzut – lucru rar întâlnit în România. Mai mult, clădirea este situată într-o zonă extrem de dinamică a orașului, care va deveni viitorul „City” bucureștean. Ne-am străduit să satisfacem toate cerințele PwC și pe cele ale viitori chiriași, inclusiv în ceea ce privește legătura cu stațiile de metrou, spații de parcare pentru automobile, stații de reîncărcare a vehiculelor electrice, dar și crearea de facilități pentru utilizatorii de biciclete. Sunt mândru că sunt român și investesc în România”, a declarat Gheorghe Copos, dezvoltatorul clădirii.

ANA TOWER respectă toate standardele internaționale pentru siguranța la foc iar structura zgârie norului este proiectată pentru a rezista la orice activitate seismică de 9 grade pe scara Richter. În plus, chiriașii beneficiază de opt lifturi de ultimă generație - Schindler high-speed – instalate pentru prima oară în România. Clădirea dispune de 1300 de metri pătrați de spații comerciale și de peste 400 de locuri de parcare, în subteran și suprateran.

La finalul lunii februarie, ANA TOWER Offices a primit „Premiul special pentru cel mai îndrăzneț și elegant proiect”, oferit de Forbes Romania în cadrul galei „Best Office Buildings 2020”, eveniment care a reunit cei mai buni dezvoltatori din țară.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.