Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANABI anunță că a preluat în administrare averea fraților Tate din România: Bunuri de 3,6 milioane de euro, inclusiv mașini și ceasuri, sub sechestru (FOTO)

masina fratii tate

Averea din România a fraților Tate a intrat în administrarea statului român prin intermediul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Valoarea totală este de peste 3,6 milioane de euro.

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), din dispoziția procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, a anunță că „a preluat în administrare 29 de bunuri mobile (autovehicule şi ceasuri de lux), precum şi mai multe sume de bani, în lei, euro, lire sterline şi dolari SUA. Valoarea totală a bunurilor şi a sumelor de bani preluate în administrare de către ANABI, în acest caz, este estimată la aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 Euro).”

ANABI gestionează toate sumele de bani indisponibilizate în proceduri penale şi administrează bunuri mobile cu valori de peste 15.000 Euro. De asemenea, pe întreaga durată a procesului penal, cu acordul sau la cererea proprietarilor ori cu încuviințarea instanței, ANABI poate valorifica bunurile mobile indisponibilizate, prin licitaţii publice online.

Surse judiciare au precizat că este vorba despre averea fraților Tristan și Andrew Tate.

Autoritățile din România au început sâmbătă să ridice mașinile de lux confiscate în cadrul unei anchete penale privind presupusul trafic de persoane care a dus la arestarea fraților Tristan și Andrew Tate.

Procurorii români de combatere a crimei organizate i-au reținut pe frații Tate și pe două suspecte din România la 29 decembrie, fiind acuzați de formarea unui grup infracțional organizat pentru a exploata sexual șase femei. Aceștia au negat că ar fi comis vreo infracțiune.

Un reporter Reuters a văzut mai multe mașini, printre care un Rolls-Royce, un BMW și un Mercedes-Benz, care au fost luate din complexul Tate de la periferia capitalei, București, pentru a fi transportate la un depozit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.