Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF a luat-o la galop: și-a depășit toate țintele și i-a impresionat pe oficialii din Guvern

ANAF
anaf

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că este foarte mulțumit de rezultatele ANAF, după schimbarea conducerii instituției. Ministrul de Finanțe a precizat că, în luna iunie, a fost o depășire a planului de colectare al Agenției.

„La ANAF, după schimbarea conducerii, iată că rezultatele sunt foarte bune. În luna iunie există o depășire de plan la ANAF. Mică, dar este depășire de plan. Până la final de an se recuperează ceea ce a avut doamna președinte Călugăreanu ca și mandat foarte clar. Deci lucrurile se schimbă la ANAF. Va fi și acolo o schimbare radicală”, a afirmat Eugen Teodorovici, marți seară, la Antena 3.

Citește și: SURSE - România a picat la Bruxelles în tabăra câștigătoare și a negociat o lovitură de proporții .

Pe 3 iunie, Mirela Călugăreanu a înlocuit-o pe Mihaela Triculescu în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), conform deciziilor prim-ministrului publicate luni în Monitorul Oficial.

Mirela Călugăreanu, preşedinte al ANAF, este principala responsabilă pentru Formularul 600, care a generat panică printre români la începutul anului 2018. Ea a fost prima persoană de sex feminin care s-a aflat la conducerea instituţiei.

Formularul 600 presupune că aproximativ 210.000 de români sunt obligaţi să depună la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) un document prin care aceştia trebuie să arate ce venituri au obţinut în 2017 sau cred că vor obţine anul acesta pe lângă salarii, astfel încât Fiscul să le calculeze ce contribuţii sociale au de plătit.

Mirela Călugăreanu a fost desemnată, pentru prima dată, şef la ANAF în luna iulie a anului 2017, după ce fostul premier Mihai Tudose l-a demis pe Bogdan Stan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.