Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF declanșează 'operațiunea-monstru': Nimeni nu scapă de Fisc în luna decembrie

antena3.ro
anaf

Direcția Generală Antifraudă Fiscală va efectua în intervalul 30 noiembrie - 4 decembrie 2016 o acțiune operativă de control la nivel național, care reprezintă, potrivit ANAF, începutul unei serii de verificări ce se vor desfășura pe întreg parcursul lunii decembrie, relatează Realitatea Tv.

Direcția Generală Antifraudă Fiscală va efectua în intervalul 30 noiembrie - 4 decembrie 2016 o acțiune operativă de control la nivel național.

Descinderi de AMPLOARE la Inspectoratul General de Aviație. Au fost ridicate documente

Este începutul unei serii de verificări ce se vor desfășura pe întreg parcursul lunii decembrie, potrivit ANAF, "ca urmare a intensificării anumitor activități economice specifice care prezintă riscuri în ceea ce privește manifestarea unor fenomene circumscrise fraudelor fiscale și vamale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă".

Schimbare istorică în Europa: Două ţări îşi mută graniţele

Inspectorii antifraudă vor urmări cu precădere fluxurile de bunuri provenite din achiziții intracomunitare sau din import, în vederea identificării riscurilor determinate de comportamentul fiscal al destinatarilor înscriși în documentele de transport, de proveniență și în documentele vamale.

Activitățile de monitorizare și de analiză de risc au fost deja demarate, urmând ca informațiile obținute să fie valorificate pe parcursul acestor acțiuni operative.

De asemenea, în programarea acțiunilor s-a ținut cont de constatările obținute în operațiunile "Cristal" și "Helios". O atenție deosebită se va acorda centrelor comerciale și zonelor cu risc fiscal semnificativ în care s-au constatat cele mai multe abateri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.