Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF s-a mutat la mare. Ce vânează inspectorii vigilenți

ANAF antifrauda

Vremea frumoasă din ultimele săptămâni i-a făcut pe foarte mulți să ia drumul litoralului românesc. Acolo însă au ajuns și cei de la ANAF care au mutat la propriu câteva sute de inspectori la malul mării pentru a sta cu ochii pe cei care încearcă prin diferite metode să prejudicieze Bugetul statului.

Vezi și: Dincolo de acțiunea de PR a lui Dacian Cioloș

Potrivit informațiilor citate de hotnews sutele de inspectori provin din toate cele 8 direcții regionale. O parte dintre inspectori vor actiona in uniforma, in timp ce altii vor merge in unitati ca si cand ar fi clienti, pentru a vedea comportamentul fiscal al firmelor vizitate.

Potrivit surselor citate, nu doar terasele si barurile vor fi controlate, ci si serviciile hoteliere si prestatorii de servicii nautice (inchirieri de jet-sky-uri s.a.)

Antifrauda nu este la prima actiune de acest gen. Reamintim ca anul trecut, in perioada mai-iulie, s-au derulat activitati similare, urmarea lor fiind cresterea sumelor fiscalizate  cu circa 2,9 milioane de euro de la doar 13 contribuabili. Atunci, gradul de fiscalizare a veniturilor obținute de pe litoral a crescut in proportii cuprinse in intervalul 18% și 1.532%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.