Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist dezvaluie cheia succesului ca Iohannis sa castige turul II

success21

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis are nevoie de inca cel putin 20 de procente fata de scorul obtinut in primul tur al alegerilor pentru a-l invinge in turul II pe contracandidatul sau Victor Ponta. Pentru a reusi acest lucru, analistul Emil Hurezeanu susine ca pentru a reusi acest lucru cheia succesului ar fi ca Iohannis sa "devina mai colturos".

„Iohannis va trebui să devină mai colțuros, pentru că a rămas singur. Nu mai este un sas vrednic și cuminte care la orice întrebare răspunde: România lucrului bine făcut! Nu mai ajunge. El asumă toate sulițele, petardele, armele dreptei, ale societății deschise care până acum nu a avut un președinte. Toți președinții până acum au fost politici, reprezentanți ai sistemului politic”, a spus Hurezeanu la Digi24.

Cat despre Ponta, acesta spune ca aparatul sau de campanie ar trebui sa renunte la atacurile la persoana si loviturile sub centrua directionate impotriva lui Iohannis.

Hurezeanu apreciaza ca este pentru prima data cand diferentele dintre doi candidati sunt atat de mai si lipsite de conotatia comunist-anticomunist.

„De data asta diferențele sunt mari. Nu mai e vorba de conotație politică de genul comunist – anticomunist. E vorba de un administrator cu răspundere limitată, dar necunoscut și atât cât e cunoscut foarte bun și de reprezentatul vioi, dinamic, prea tânăr pentru un partid așa de mare și de rău ca să fie și cel mai bun”, a mai spus analistul Emil Hurezeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.