Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist politic: 'Iohannis a RĂSUFLAT UȘURAT că a scăpat de un INCOMOD care știa prea multe'

AP
iohannis

"Wilhelm Tell alias Klaus Iohannis a rasuflat usurat ca a scapat de un incomod care stia prea multe despre prea multi.", a scris Stelian Tănase pe blog-ul său.

"Primesc un comentariu, referitor articolul apărut pe blog „Dosarul Coldea va fi mușamalizat” din partea lui Albert Keller. Il repoduc integral mai jos și vă invit ca de obicei sa-l comentăm impreună.

Citește și: Dodon, MESAJ DUR către Iohannis: 'Eu nu i-am spus de ce nu-l pune pe Dragnea prim-ministru'

„Pun pariu 5inci lei ca daca gheneralul Coldea ar fi fost pus sub acuzare in vederea arestarii ar fi luat calea lui Sebastian Ghita – care a fost creiat dupa chipul si asemanarea sa.

Lucrurile vor fi insa musamalizate pentru a se evita darea in git si arestarea a 95% din primatele Establishmentului politic mioritic in urma delatiunilor venite de la gheneralul de servicii.

El s-a ales cu viloi si banet pentru trei generatii – plus dosare puse de-oparte, pentru la o adica… iar primatele cu satisfactia ca nimeni nu e mai presus de lege cu exceptia unora de la servicii, ca doar de-aia sint secrete.

Wilhelm Tell alias Klaus Iohannis a rasuflat usurat ca a scapat de un incomod care stia prea multe despre prea multi. Traian Basescu ii sugera cu sonorul la maxim de ceva timp sa scape de binomul toxic si indubitabil urmeaza sa vedem urmatorul decret prezidential cu acceptarea demisiei din motive personale a Laurei Kovesi.

„Lupul alfa” de Teleorman incurca insa lucrurile cu governul sau neascultator. Alta viata era cu Ciolos Blajinul…", a scris analistul pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.