Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză: Bugetul mediu pe care românii îl alocă pentru produsele naturiste pentru întărirea imunităţii în 2021 este de 125 lei

one.ro
naturiste

Bugetul mediu pe care românii îl alocă pentru produsele naturiste pentru întărirea imunităţii este de 125 lei iar nevoile oscilează între gamele pentru imunitate şi cele pentru tratarea gripelor şi răcelilor, dar şi a afecţiunilor reumatice, potrivit unei analize realizate de un producător de pe piaţa remediilor naturiste.

"Bugetul mediu per coş de achiziţie în 2021 a fost de 125 de lei. Când vine vorba despre produsele pentru imunitate, nevoile oscilează între gamele pentru imunitate şi cele pentru tratarea gripelor şi răcelilor, dar şi a afecţiunilor reumatice. Ne aşteptăm la o creştere a vânzărilor în următoarea perioadă pentru că tot mai mulţi oameni au început să se orienteze spre pachetele noastre, care aduc o multitudine de avantaje. În primul rând sunt de o calitate superioară, certificată internaţional. Fiind produse manual, din plante medicinale şi aromatice atent selecţionate, au o eficienţă crescută. În acelaşi timp, acoperă o cură de până la 48 de zile, la preţuri atractive. Bugetul mediu pentru astfel de pachete este de aproximativ 100 de lei", a declarat Flaviu Matei, director general Faunus Plant.

Potrivit sursei citate, clienţii au devenit tot mai atenţi la ceea ce cumpără şi apreciază raportul calitate-preţ. Totodată, aceştia se informează mai mult şi acordă o mare importanţă părerilor celor care au folosit deja produsele companiei, potrivit Agerpres.ro.

"Investim în mod constant în dezvoltarea site-ului nostru prin adăugarea de noi funcţionalităţi şi prin simplificarea procesului de comandă. De asemenea, din luna martie a acestui an, am accelerat expansiunea colaborărilor din zona de retail. Suntem prezenţi în marile reţele de magazine naturiste din întreaga ţară şi avem parteneriate cu principalii jucători pe canalul de eCommerce. În ultimul an, livrările au devenit internaţionale, tot mai mulţi români din diasporă alegând produsele Faunus Plant. Astfel, comenzile plasate online pot ajunge în orice colţ al Europei. Această expansiune va continua, iar din această toamnă ne vom extinde şi spaţiile de producţie. (...) Investiţiile totale se ridică la aproximativ 20.000 de euro. La începutul anului 2022, plănuim să lansăm şi alte noi produse sub brand propriu", a mai precizat Flaviu Matei.

Faunus Plant este o afacere de familie, fondată de familia Matei la începutul anilor 1990, cu un portofoliu de peste 150 de produse fabricate exclusiv din plante. Compania cu sediul în judeţul Bihor are în portofoliu peste 150 de produse (ceaiuri, tincturi, unguente, siropuri etc.), fabricate exclusiv din plante şi distribuite de peste 1.100 de parteneri naţionali, online şi offline.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.