Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANALIZĂ: Cum poate ajunge Simona Halep pe locul I WTA. Românca îi 'suflă în ceafă' japonezei Naomi Osaka, aflată pe primul loc

Simona Halep tricolor

Sunt zile dificile pentru Simona Halep. Cu toate că și-a găsit antrenor și a câștigat ultimul meci românca depinde foarte mult de rezultatele adversarelor sale. Iar principala adversară este Naomi Osaka, locul I WTA. Jucătoarea japoneză Osaka a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, pe americanca Danielle Collins, locul 25 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, la care este deţinătoarea trofeului, informează News.ro.

Citește și: Protejata lui Cioloș lovește din nou. CE a putut spune într-un interviu. Cine e `Farul călăuzitor`

Osaka s-a impus după un meci de o oră şi 22 minute şi va evolua în manşa următoare cu elveţianca Belinda Bencic, locul 23 WTA, care a întrecut-o, tot cu scorul de 6-4, 6-2, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 59 WTA, după 67 de minute de joc.

În urma rezultatului înregistrat de Osaka, ea devine greu de coborât de pe prima poziţie a clasamentului WTA, după acest turneu. Numai Simona Halep o poate întrece şi numai dacă va câştiga competiţia californiană. Osaka îşi va păstra locul I mondial dacă va ajunge în finală.

Citește și: SUA, AVERTISMENT explicit pentru Germania: ciocnire în zona serviciilor secrete

Halep (locul 2 WTA) şi Osaka se pot întâlni doar în ultimul act. În acest moment, jucătoarea română este pe lcoul 3 WTA, în clasamentul "live". Ea are nevoie de o victorie, marţi, cu Marketa Vondrousova, pentru a reveni pe poziţia secundă.

Simona Halep mai poate ajunge pe primul loc WTA doar dacă va câștiga turneul de la Indian Wells, iar Naomi Osaka nu va ajunge în finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.