Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză de COȘMAR pentru Dragnea și Tăriceanu, din interiorul PNL: s-au RUPT relațiile cu SUA și UE

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Evenimentele din ultima perioadă ar fi rupt o serie de punți pe care Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu le-ar fi avut la Bruxelles și în SUA, consideră senatorul PNL, Florin Cîțu.

Citește și: SURSE - Întâlnire decisivă între Dragnea și Andronescu: se pregătește EXCLUDEREA din partid. Telefoanele s-au ÎNROȘIT

Partenerii nostri strategici nu mai au incredere in guvernul Dragnea. Ruptura a devenit definitiva in momentul cand cei doi lideri ai coalitiei PSD+ALDE s-au ratoit la Departamentul de Stat al SUA.

V-am spus din iarna ca nu vom primi invitatia sa incepem negocierile pentru apartenta la OECD. Asta desi Dragnea ne spunea ca a aranjat el la Budapesta. Nu am primit si nu primim prea curand.

Scrisoare trimisa de guvernul Dragnea la CE nu are scopul de a-i convinge pe cei de acolo. Acolo usile sunt inchise pentru Dragnea si gasca lui. Romania este deja pusa in categoria statelor iliberale/totalitare cu un guvern care face jocurile Turciei si ale Rusiei. Romania o sa fie evitata de acum inainte pentru ca este vazuta ca o "cartita" a Rusiei in interioru UE si NATO.

Dragnea a trimis scrisoarea pentru a-si calma electoratul si pentru a mai da un subiect "pozitiv" trompetelor PSD-iste. Despre asta este vorba,

La o saptamana dupa interventia barbara asurpa propriilor cetateni, PSD +ALDE continua manipularile pentru propriul electorat. Ghinionul lor este ca dovezile sunt prea multe si mai ales peste tot.

Asa cum v-am spus, trebuie sa fim realisti. Acest guvern va incerca sa ascunda totul. Dar nu este sfarsitul acum. Acesti oameni vor raspunde dupa 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.