Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză în PNL: Greșelile capitale care au prăbușit partidul

PNL

PNL a intrat intr-un lant de greseli tactice care l-au scos din jocul mare si i-au daramat procentele.

Senatorul PNL Varujan Vosganian spune intr-o analiza dura ca fostul lider Crin Antonescu se face vinovat de reactivarea lui Traian Basescu.

Comportamentul lui Crin Antonescu s-a schimbat complet din februarie 2014. El a facut dupa aia anumite gesture, pe care sunt convins ca nu le-a vrut ca atare, dar care au avantajat pe Traian Basescu si adversarii nostril de pana atunci. Ruperea USL a fost o sansa nesperata pentru Traian Basescu, care daca USL ramanea, ar fi devenit neglijabil pe scena politica. Apoi, alianta cu Partidul Democrat este inca o sansa pentru Traian Basescu sa revina in politica, drept unul din liderii structurii de dreapta. Apoi, propunerea ca Iohannis sa devina candidatul la presedintie intr-un moment in care Iohannis inca nu-si asumase istoria recenta, memoria si valorile PNL", a declarat fostul vicepresedinte PNL Varujan Vosganian, citat de presa locala.

"Noi nu trebuia sa iesim de la guvernare. Trebuia sa asteptam sa ne dea afara PSD-ul. In clipa aia ( a renuntarii PSD la sustinerea lui Crin Antonescu, n.red.) sunt convins ca s-ar fi format in PNL o anumita solidaritate si ar fi existat o mai mare simpatie din partea opiniei publice. Si n-am fi ajuns ca la europene sa luam doar 15%", a mai declarat acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.