Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan, despre scandalul cu Reghecampf: 'Este mașina cu care băiatul meu merge la școală zilnic'

Radu Pop
gsp.ro
Anamaria Prodan

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf acuză că i-au fost furate două mașini de lux si o barcă din casa în care a locuit cu fosta sa soție, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 400.000 de euro. În replică, Anamaria Prodan a spus pentru Digi24 că un Ferrari este la ea și că este un bun comun. Ba mai mult, este același autoturism cu care este dus la școală copilul lor.

„Reghecampf și-a dorit, a zis că visul vieții lui este să aibă Ferrari, nu știu cât era Ferrari la momentul ăla. Când m-am dus eu la Ferrari, i-am spus șefului de acolo că vreau și eu repede o mașină Ferrari. Păi, nu avem... că știți, comandă... Nu, nu, eu vreau acum, banii jos. Păi, 300 și ceva de mii... Banii jos! Acum o vreau! Soțul meu vine mâine în țară. Mașina asta vreau să fie cu fundă mare, cu șampanie, să-l aduc direct, îi dai cheia și să plece cu ea. A leșinat când a văzut-o. Eu am fost omul care a făcut toate aceste surprize în familia Prodan-Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan.

Contactată de jurnaliștii Digi24, ea a declarat că mașina a fost cumpărată în timpul căsătoriei și că nu a dispărut.

„Asta este o prostie, niște bazaconii pe care le face Reghecampf să mai iasă prin ziare. Este mașina cu care băiatul meu merge la școală zilnic. Să ajungi să declari aberații la poliție, să induci și poliția în eroare, doar să îți apară numele în ziar este ceva cumplit”, a declarat fosta soție a lui Reghecampf

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început acum trei ani și a fost presărat cu scandaluri. A existat chiar și un episod violent, în care cei doi s-au bătut într-o parcare din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.